Utazás

Nem Párizs az egyetlen: íme Európa legromantikusabb városai

Ha ezúttal a pároddal utazol, ezeken a helyeken remekül fogjátok érezni magatokat.

Romantikázás felsőfokon

Bizonyos helyek romantikus hangulatukról híresek: ilyen például Párizs, ami már szinte túlságosan is elcsépelt, hiszen ha manapság valakinek itt kérik meg a kezét, az már klisésnek számít. Ám Párizson túl Európában még rengeteg egyedi hangulatú, kisebb-nagyobb romantikus város létezik, ami tökéletes helyszínéül szolgálhat akár lánykérésnek, akár nászutaknak, házassági évfordulónak, vagy csak egy meghitt kiruccanásnak a szerelmünkkel.

Ékszerdobozok Európában

Velencén és Párizson kívül is vannak csodálatos, romantikus zugok a kontinensen, mi pedig összegyűjtöttük a top ötöt, hogy ne legyen olyan nehéz dolgotok a következő szerelmes kiruccanás helyszínének megválasztásakor. Lapozd fel a galériát, és válaszd ki a következő nyaralás helyszínét!

Oslo, Norvégia. Kényelmes kávézóival, a vibráló kultúrával Oslót nem nehéz imádni. Azonban ennél sokkal többet rejt a város, például beülhettek a Norvég Nemzeti Operaházba megnézni egy balett előadást vagy sétálhattok egy nagyot a Vigeland Park csodás szobrai között.
Kattints a további képekért!

Ha egy kicsit jobban odafigyelsz a kiadásokra, rengeteg pénzt megtakaríthatsz az utazás során.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Lifestyle
Végre valamiben első a magyar - gondolhatnánk. Csakhogy egy elég súlyos és veszélyes lista élére kerültünk fel, amire egyáltalán nem lehetünk büszkék.