Utazási horoszkóp - Ez az álomutazás passzol a csillagjegyedhez 2020-ban

Zodiákus jegyed elárulja, hol éreznéd magad a legjobban.

Személyre szabva

Az asztrológia ősi tudománya számos dologban lehet segítségünkre életünkben, hiszen a csillagok állása jó tanácsokkal tud szolgálni szerelmi életünket, egészségünket és karrierünket illetően is. Nincs ez másképp az utazásnál sem, hiszen Pia Lehmann, professzionális pszichológiai tanácsadó és asztrológus szerint egyre többen keresnek fel csillagjósokat, akik a vendégek csillagjegyeit figyelembe véve állítanak össze az emberek számára személyre szabott utazásokat. Lehmann szerint a legjobb, ha a víz jegy szülöttei egy tengerparti helyszínt vagy egy romantikus szigetet vesznek célba, míg a tűz jegyeknek 2020-ban inkább az aktív kikapcsolódás, a kalandok tesznek majd kedvükre, mint a hegymászás vagy a szabadtéri tevékenységek. A föld jegyeknek az tesz idén a legjobbat, ha egy gyógyfürdőben keresik a lelki megnyugvást, míg a levegő jegyek számára 2020-ban a változatosság a cél.

Kos

A Kos szülöttei számára egy akció-orientált menekülés a mindennapok elől sokat fog segíteni idén, hiszen itt az idő, hogy kimozduljon a megszokott környezetéből és felfedezze a világot. Erről a csillagjegyről köztudott, hogy kalandos, ámde félénk természetű, 2020-ban ezért izgalmas oldalát szeretné előhozni, amire a perui hegyes vidéken történő kirándulás tökéletes alkalom lehet, hiszen a Machu Picchu emlékezetes élményeket tartogathat számára.

Bika

A Bika szereti halmozni az élvezeteket, és ez utazásai során sincs másképp: a világ különböző konyháinak kipróbálása számára felér maga a hely felfedezésével, ezért idén érdemes gasztronómiai kirándulásokra indulnia. Párizs erre egy tökéletes helyszín, hiszen a város híresen ismert különleges fogásairól, amelyek kielégíthetik a Bika torkosságát és kíváncsiságát. Emellett jó hír az is, hogy az ízletes ételekre itt nem kell több tízezret költeni, hiszen akár már 15 euró alatt is ínycsiklandó fogásokhoz juthat az ember.

Lapozz a további csillagjegyekért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!