Utazás

Még sosem láttunk ilyen részletgazdag UFO-fotót: a hátborzongató felvétel bizonyíthatja, hogy az idegenek tényleg léteznek

A repülő csészealjról egy mexikói autószerelő készített felvételeket egy vihar közepette.

Egy mexikói autószerelő felforgatta az egész világot

Sokan régóta sejteni vélik, hogy a földönkívüliek nem csupán a termékeny emberi elme szüleményei, hanem valóban a bolygónkat kémlelik, s olykor láthatóvá is válnak az égbolton. Az egyszerre izgalmas és hátborzongató elméletet most egy újabb, talán minden eddiginél felkavaróbb fotósorozat igyekszik alátámasztani - számolt be róla a Mirror. Juan Manuel Sanchez a mexikói Valle Hermosóban él, autószerelőként keresi a kenyerét, és augusztusban épp egy, a településre lecsapni készülő, hatalmas vihart akart megörökíteni az okostelefonjával. Csupán fotókat akart készíteni a látványos égi jelenségről, amikor egy repülő csészealjat szúrt ki a magasban. Sanchez később úgy nyilatkozott: utólag már sajnálja, hogy nem volt ideje videófelvételt készítenie - miután ugyanis sikerült egy-két képet lőnie az idegen objektumról, az váratlanul még magasabbra emelkedett, majd egy szempillantás alatt eltűnt a horizontról. Vajon Sanchez tényleg egy UFO-val találkozott vagy átverés az egész? A fél világ ezen a kérdésen rágódik: egyesek szerint a felvételek megcáfolhatatlan bizonyítékai annak, hogy a földönkívüliek valóban tudomást szereztek a bolygónkról, s folyamatos megfigyelés alatt tartanak minket; mások szerint csupán egy ügyes kameratrükkről van szó; olyanok is akadnak azonban, akik szerint Sanchez és a titokzatos objektum "találkozása" meg sem történt, s pusztán szenzációhajhász hoaxról van szó. Ne is szaporítsuk tovább a szót: beszéljenek helyettünk a képek!

Nyisd meg galériánkat a nagy port kavart UFO-fotókért!

Tényleg repülő csészealj lebegett Mexikó horizontja fölött, vagy szemfényvesztés az egész?
Kattints a további képekért!

A Reddit nevű oldalon nagyon sok "alfórum" működik, nem nagy meglepetésünkre van olyan is, ahol az UFO-észleléseket elemzik az érdeklődők.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Nincs esküvő gyönyörű ruha nélkül, ezt rengeteg film és sorozat is bebizonyította már, melyekben a menyasszony a valaha látott leggyönyörűbb ruhát viselte.
Home&Design
Ha van akár egyetlen üres felületed a lakásban, amit szívesen feldobnál, de nincs ötleted a designra, akkor jó helyre kattintottál. Adunk néhány tippet, hogyan varázsolhatsz egyedi, harmonikus...
Fashion&Beauty
Georgina szettjét első ránézésre kicsit nehéz értelmezni, de ha jobban megvizsgáljuk, szép lassan összeáll a kép.