Utazás

Tényleg köztünk járhatnak az UFO-k: vérfagyasztó, mit szúrt ki a Google Térkép egy elhagyatott szigeten

Meglepő felfedezésre jutott egy gyanútlan felhasználó a Google Térkép segítségével: egy olyan lakatlan szigetre bukkant, melyen valószínűleg egy UFO landolhatott.

Az "UFO-várás" bűvöletében

Se szeri, se száma azoknak a hol fantasztikus elemekkel tarkított, hol meglepően valósághű történeteknek, melyek tanúsága szerint a földönkívüliek már réges-rég megérkeztek a bolygónkra, csak egyszerűen olyan ügyesen álcázzák magukat, hogy mindmáig nem érzékeltük a jelenlétüket. Az "UFO-várás" divatja hosszú évtizedekre nyúlik vissza, de korántsem arról van szó, hogy mindez puszta fantazmagória, a kérdéssel ugyanis a tudósok is foglalkoznak, méghozzá igen régóta. Talán kevesen tudják, de az űrkutatók egészen a hetvenes évek dereka óta azon fáradoznak, hogy kapcsolatot teremtsenek egy idegen civilizációval - április elején a Femcafe.hu is megírta, hogy a NASA szakemberei a közeljövőben ismét üzenetet szándékoznak küldeni a földönkívülieknek. Máig nagy kérdés persze, hogy valóban léteznek-e más, ismeretlen formái is az értelmes életnek a világűrben - annyi bizonyos, hogy a mindenkit üdvözítő, száz százalékos, kétségbevonhatatlan válasz mindmáig késik.

Ennek ellenére nemcsak izgalmas, de szórakoztató is elmerülni az UFO-észlelések végeláthatatlan dzsungelében. A Mirror nemrégiben egy igencsak meggyőző történetről adott hírt. Egy gyanútlan felhasználó éppen a Google Térképet böngészte, amikor hirtelen megakadt a szeme egy lakatlan szigeten. Az applikáció segítségével alaposan szemrevételezte a területet, és egy olyan furcsaságra bukkant, melytől valósággal leesett az álla.

Fotó: 123rf

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?