Utazás

3 egyszerű tipp, hogy jobb ülést kapj a repülőgépen – a szakértő tanácsai

Egy nagyszerű nyaralásnak akkor kell kezdődnie, amikor a gép felszáll. De ez azt jelenti, hogy kellő gondossággal kell eljárnod annak érdekében, hogy tényleg kényelmesen utazz.

Tippek a jobb helyért

Már lefoglaltad a repülőjegyed, de szeretnél a lehető legjobb helyen ülni? Jeff Klee, a CheapAir.com online utazási iroda vezérigazgatója megoszt néhány szuper tippet annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az utazásod. Egy hosszabb repülőút során ez elengedhetetlen, így íme 3 tipp, amit kipróbálhatsz a következő utad alkalmával.

Iratkozz fel a légitársaságok hűségprogramjára ,,Az ingyenes helyjegyek már nem igazán elérhetők" - mondta Jeff, de hozzátette, még mindig van egy módja annak, hogy lecsapj a legjobb helyre, ez pedig a hűségprogramokhoz való csatlakozás. Manapság a légitársaságok "félretesznek" néhány helyet a törzsutasok számára, így ha sokat utazol az adott légitársasággal, érdemes csatlakozni a hűségprogramjukhoz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf , Forrás: Travelandleisure

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.