Utazás

Sztárok tesztelik idén AZ ÉV HOTELE szállodáit

Most vasárnap 11:55-kor kezdődik a szállodák tesztelése az AZ ÉV HOTELE című műsor 5. évadában. Az új szériában sztárok váltják a civil hoteltesztelőket.

Az új szériában a szállodák tesztelése az Alföldön indul, azaz augusztusban a sztár szállodatesztelők hat szállodába utaznak majd el, hogy mindent kipróbáljanak és beszámoljanak benyomásaikról. Feltűnik majd a képernyőkön Blága Tünde szépségkirálynő, Pál Tamás színész, Czanik Balázs személyi edző és még sok további ismert ember.

Az Alföldön indul a verseny

Az új évad első részében Blága Tünde Tünde szépségkirálynő és Mile Melinda fotós fogja kipróbálni az alföldi régió első két szállodáját. Első körben a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel****-t, majd a cserkeszőlői a Solaris Apartman & Resortot próbálják ki. A két barátnő hétvégéje nem csak a pihenésről fog szólni, ugyanis Tünde nagyon szeretett volna magának egy új képsorozatot, ami most kivételesen nem a megrendelők kérésére készül, hanem saját énjét tükrözi.

A Te szavazatod is számít!

Ebben az évben Magyarországot öt régióra osztották a műsor készítői. Minden hónapban más-más térség legjobb hotelei kerülnek majd képernyőre, melyekre természetesen idén is lehet szavazni, hiszen a Ti szavazataitok alapján alakul ki a végső sorrend. Mostantól év végig minden adás után egy hétig, azaz a következő vasárnap délig szavazhatsz a számodra legszimpatikusabb hotelre a www.facebook.com/azevhotele oldalon és hetente nyerhetsz egy wellness hétvégét is. Minden hónapban a szavazataitok alapján derül ki, hogy melyik lesz a régió legjobb hotele, amely a térség második helyezettjével együtt bejut a döntőbe és elindulhat az AZ ÉV HOTELE címért.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Az RTL Klub műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják, hogy kipróbálják azokat.

Oldalak

Utazás