Utazás

Felejthetetlen élmény az egész családnak: Szlovénia aquaparkjai télen is várnak

A szlovén aquaparkok az egész család számára nagyszerű kikapcsolódást nyújtanak – még télen is. Fedezzétek fel a vízi kalandok világát, amik színesebbé teszik a családi nyaralást, telelést!

A szlovén fürdők és gyógyfürdők nem csak kikapcsolódásra és kényeztetésre szolgálnak, hanem remek programot is kínálnak az egész család számára. Az ország számos fedett medencéjű fürdőjébe az év hidegebb hónapjaiban is bátran ellátogathatunk. Rengeteg vízi látványosság és élményprogram várja a legkisebbeket, de akár az egész család számára is találunk vonzó wellness programokat. Ha esetleg Szlovéniában töltenénk a síszünetet, mindenképp érdemes ellátogatnunk a síközpontok közelében található fedett élményfürdők egyikébe.

Különleges élmények az Olimia fürdőben

A Terme Olimia családi wellnessközpont különleges élményekkel várja vendégeit: a gyerekek hálón és mászófalon mászhatnak, csúszdán suhanhatnak vagy vízipisztolyokkal szórakozhatnak. Ráadásul a medencén kívül még egy 7D mozi is szórakoztatja a látogatókat.

Szlovénia legnagyobb fedett termálfürdője: Čatež

A szupergyors adrenalincsúszdák, sodró folyók, vízesések és pezsgőfürdők csak a szórakozás kezdetét jelentik a čateži fürdőbe látogatók számára. A legkisebbek nem csak felkapaszkodhatnak a kalózhajóra, vagy csúszhatnak le a kanyargós csúszdán a medencébe, de még egy trópusi vihart is átélhetnek a kalandfánál.

Fedett termálfürdő, Szlovénia, Čatež

Két emeletnyi felhőtlen szórakozás

A murántúli síkság szívében található a moravske toplicei Terme 3000, Szlovénia egyik legnagyobb aquaparkja. Több mint 5200 m2-en 32 különböző méretű és formájú medence garantálja a felejthetetlen családi nyaralást, a csúszdák pedig a felhőtlen szórakozást. Érdekesség, hogy fürdő két emeleten található – így, míg a felnőttek a medencékben pihenhetnek az egyedülállóan nyugtató, fekete termálvízben, addig a gyerekek két fedett csúszdán csúszkálhatnak vagy a számos gyermekmedencében csobbanhatnak.

Szórakoztató kalandok a Thermana Laško gyógyfürdőben

A laškói üvegkupola alatt igazi családi mesevilág vár a látogatókra. A gyerekeket több hullámmedence, sodró folyó, és vízi kalandpark várja, míg a felnőtteket vízesésekkel és talajból feltörő forrásokkal tarkított rekreációs és masszázsmedence, pezsgőfürdők és Kneipp-sarok. A vízi élményt egy szórakoztató kalanddal is kiegészíthetjük, ahol modern, virtuális módon segíthetünk megváltoztatni a helyi legendában szereplő pár, Frederik és Veronika boldogtalan szerelmi történetének végét.

Oldalak

Utazás
Home&Design
Jaipurtól Whistlerig, íme nyolc rendkívüli, díjnyertes ház, amelyek nemcsak gyönyörűek, de még az energiafogyasztásuk is minimális.
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.