Utazás

Szív alakú természeti csodák – te melyiket néznéd meg közelről?

Nem, nem csal a szemed, ezek a csodás természeti képződmények tényleg szív alakúak. Melyiket néznéd meg élőben?

Trnovačko-tó, Montenegró

A Montenegró északi részén, a bosznia-hercegovinai határnál, 1517 méteres tengerszint feletti magasságban ragyog ez a tiszta vízű, szív alakú tó, amely a kirándulók nagy kedvence. A meredek, sziklás hegyoldalakkal körbevett természeti szépség vizét a hegyekből érkező csapadékvíz táplálja.

Heart Reef, Ausztrália

A világ egyik legismertebb szív alakú csodája ez az Ausztrália északkeleti partjainál található szív alakú korallzátony. A természet formálta képződményt pilóták fedezték fel még a hetvenes években. A korallzátony szépségét távolról, csakis a levegőből szabad megcsodálni, miután a terület védett.

Corazón-sziget, Ecuador

Ilyen gyönyörűséget is ritkán látni! A Chone folyó torkolatában meghúzódó, természetes, mangrove erdővel borított sziget teljesen lakatlan. Mármint ember által. Élővilága viszont nagyon is gazdag, a gyönyörű sziget többek között sok védett madárfajnak ad otthont.

Oldalak

Utazás
Sztárok
Még az ág is húzza a 36 éves Amanda Bynest: az egykori hollywoodi komika élete legborzasztóbb napjait éli.
Fashion&Beauty
Egy tökéletes világban a nap minden pillanatában makulátlan szemsminkkel lépnénk az utcára. Ez azonban nem mindig lehetséges. Persze vannak kisebb csodaszerek, amik segítségünkre lehetnek a sminkünk...