Utazás

Ennek a fele sem tréfa: a szomszédunkban már halálos áldozatot is követelt az ítéletidő

Életét vesztette egy nő a vajdasági Zomborban, amikor az ítéletidő kicsavart egy fát, amely rázuhant az autójára - közölte kedden a szabadkai Pannon RTV.

Pusztító vihar

A vihar az egész Vajdaságon végigsöpört kedd késő délután, jégesőt hozva maga után. Sok helyen csak ágakat tört le, de azok az elektromos vezetékekre esve áramkimaradásokat okoztak.

A nap folyamán előbb Szerbia nyugati részét érte el a heves esőzés, mindenhol gondokat okozva a közlekedésben és az áramszolgáltatásban.

Az előrejelzések szerint a következő napokban is változékony időre lehet számítani, záporok, zivatarok, heves viharok is kialakulhatnak - írja az MTI.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Egészség
Valószínűleg hallottál már arról, hogy az, amit a testünkbe viszünk - például a gyorsétel, a cigarettafüst és az alkohol - közvetlen hatással van az egészségünkre. De mi a helyzet azzal, amit a...
Lifestyle
A kávé hűtőbe helyezését általában biztonságos tárolási módnak tekintik, de nem minden esetben tökéletes módszer, így bizonyos szabályokat feltétlenül szükséges betartani.
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.