Utazás

Sosem bűnhődött meg - Szadista nő áldozatai kísértenek Nicholas Cage egykori otthonában

Sötét titkokat rejt Nicholas Cage egykori otthona. A hiedelem szerint a házban egy szadista nő egykori áldozatai kísértenek.

Mindenki félreismerte az előkelő párost

New Orleans francia negyedében létezik egy hatalmas ház, amelyben egykor hátborzongató dolgok történtek. 1832-ben a felső tízezer egyik prominens tagja, Delphine LaLaurie férjével közösen vásárolta meg a neoklasszicista stílusban épült házat, amely később LaLaurie-házként vált ismertté.

A jómódú, előkelő házaspár az akkori legfelsőbb társadalmi körökben mozgott és senki nem feltételezte volna, hogy valójában milyen szörnyű dolgok zajlanak otthonuk falai között.

Ahogyan az a tehetős délieknél akkoriban szokás volt, a LaLaurie házaspár is rabszolgákat tartott. Bár a közvélemény szerint jól bántak velük, az egyik rabszolga gyermek hirtelen halála kissé felborzolta a kedélyeket - kiderült, hogy az asszony egy ostorral kergette a gyermeket, aki felmászott a tetőre, majd lezuhant.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: pinterest

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.