Utazás

5 kihagyhatatlan kincs Salzburgban, amelyeket egyszer látnod kell az életben

Ha nem tudod hova utazz legközelebb, ne is gondolkodj tovább. Budapestről csupán 5 óra vonattal Salzburg, amely gyönyörű látványosságokkal csábít el minden odalátogatót.

Ezeket a programokat nem hagyhatod ki

Salzburg egy gyönyörű város, rengeteg látnivalóval. A csodálatos tájakat egy nem megszokott perspektívából is megtekintheted, ugyanis a térségben 5 csodálatos programon is részt vehetsz, ha az 5 kincs jegyet megvásárolod. Ez az ajánlat a következőket tartalmazza: egy szuper hajókirándulást a Wolfgangsee tavon, egy utat a fogaskerekűvel a Schafbergre, jegyet a Hohensalzburg középkori várába közlekedő siklóra, egy felvonózást a Mönchsbergre a MönchsbergAufzug felvonóval, és belépőt a salzburgi víz múltját és jelenét bemutató WasserSpiegel Múzeumba.

De miért is érdemes ezeken a programokon részt venni? Mutatjuk!

A FestungsBahn sikló Salzburg óvárosa fölött magasodik a híres Hohensalzburg vára. Érdemes felmenni a FestungsBahn siklóval, és megtekinteni a középkori hercegi lakosztályokat és a vármúzeumot, de a városra nyíló panoráma miatt is érdemes ellátogatni ide. Az 1892-ből származó FestungsBahn sikló felújított szerelvényei 54 másodperc alatt viszik fel az utasokat a várba, és az út során panorámaablakokon át gyönyörködhetnek az utasok a fantasztikus kilátásban.
Kattints a további képekért!

Fotók, forrás: salzburgerland.com

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.