Utazás

Így még sosem láttad: lenyűgöző fotókon a világ ikonikus látványosságai, ahogy el se tudnád képzelni

Semmihez sem fogható kreativitással áldotta meg a sors azt a londoni művészt, aki a fotóival vadonatúj megvilágításba helyezi a világ látványosságait. Kíváncsi vagy, hogy néz ki a Colosseum, az Eiffel torony vagy a Tower Bridge Rick McCor szemein keresztül?

Kreativitásból csillagos ötös

A londoni hobbifotós, Rich McCor eleinte csak magát akarta szórakoztatni a különleges képeivel, később aztán létrehozott egy Instagram oldalt, melynek ma már több ezer követője van. A fiatal művész elhatározta, hogy megmutatja, miként lehet a legnépszerűbb épületekből és turistalátványosságokból valami egészen újat kihozni – mindezt néhány egyszerű papírdarab segítségével. Ezeken a művészi fotókon már jól megszokott és sokszor látott ikonikus épületeket láthatunk, csak éppen nem a megszokott formában. Jöjjön egy kis illúzió: nézd meg McCor lenyűgöző alkotásait a galériánkban!

A Big Ben a londoni Westminster-palota toronyórájának harangja, illetve az óraszerkezet neve. Az angol parlament keleti szárnyának végén, egy óratoronyban található. Ismert az óra pontosságáról és a 13,5 tonnás harangról.
Kattints a további képekért!

Több olyan hely is van szerte a világon, ahol a lakosság nagy része az átlagosnál hosszabb ideig él, ráadásul mindenki egészséges, gondtalan és boldog – de vajon mit csinálnak jól?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A tudósok előálltak egy új férfi fogamzásgátlóval, ami forradalmasíthatja ezt a területet.
Sztárok
Naomi Judd idén áprilisban két gyermeket hagyott hátra, akik a mai napig azon vannak, hogy ne lássanak napvilágot édesanyjuk öngyilkosságának rejtélyes részletei.
Sztárok
Miló Viktória szerint nem szégyen szakember segítségét kérni, ha valaki lelki problémákkal küzd. Az egykori profi ökölvívó nemrég azt is elmesélte, hogyan és minek köszönhetően tett szert nagy...