Utazás

Így még sosem láttad: lenyűgöző fotókon a világ ikonikus látványosságai, ahogy el se tudnád képzelni

Semmihez sem fogható kreativitással áldotta meg a sors azt a londoni művészt, aki a fotóival vadonatúj megvilágításba helyezi a világ látványosságait. Kíváncsi vagy, hogy néz ki a Colosseum, az Eiffel torony vagy a Tower Bridge Rick McCor szemein keresztül?

Kreativitásból csillagos ötös

A londoni hobbifotós, Rich McCor eleinte csak magát akarta szórakoztatni a különleges képeivel, később aztán létrehozott egy Instagram oldalt, melynek ma már több ezer követője van. A fiatal művész elhatározta, hogy megmutatja, miként lehet a legnépszerűbb épületekből és turistalátványosságokból valami egészen újat kihozni – mindezt néhány egyszerű papírdarab segítségével. Ezeken a művészi fotókon már jól megszokott és sokszor látott ikonikus épületeket láthatunk, csak éppen nem a megszokott formában. Jöjjön egy kis illúzió: nézd meg McCor lenyűgöző alkotásait a galériánkban!

A Big Ben a londoni Westminster-palota toronyórájának harangja, illetve az óraszerkezet neve. Az angol parlament keleti szárnyának végén, egy óratoronyban található. Ismert az óra pontosságáról és a 13,5 tonnás harangról.
Kattints a további képekért!

Több olyan hely is van szerte a világon, ahol a lakosság nagy része az átlagosnál hosszabb ideig él, ráadásul mindenki egészséges, gondtalan és boldog – de vajon mit csinálnak jól?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Ha eddig nem tűnt volna fel, pillants rá a billentyűzetedre, sőt: tapogasd meg az F és J billentyűket. Érezni fogod a pici vonalkát, amik jó okkal vannak ott.
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.