Utazás

Egy utas 250 méteres magasságban nyitotta ki a repülőgép ajtaját - a fedélzeten mindenkit elfogott a halálfélelem

Az Asiana Airlines OZ8124-es járata Dél-Korea Csedzsu nevű szigetéről tartott Tegu városba, ám az utazást nem várt incidens zaavarta meg.

Azt hitték, fel fog robbanni a gép

Dél-Korea Csedzsu nevű szigetéről tartott Tegu városa felé az Asiana Airlines OZ8124-es járata, amikor az utazást egy nem várt incidens zavarta meg: amikor a gép pilótái már a landoláshoz készülődtek, az egyik utas kinyitotta a jármű vészkijáratát - írja a BBC. A megdöbbentő eset 250 méteres magasságban történt, így nem csoda, hogy a fedélzeten mindenki sokkot kapott: többen egyszerűen megdermedtek a rémülettől, mások pánikba estek és jajveszékelni kezdtek, mert azt hitték, a következő másodpercben fel fog robbanni a gép.

Az utasok közül ugyan senki nem veszítette életét, de több személyt is kórházba kellett szállítani ájulási, valamint légzési problémák miatt. A légiutas-kísérők állítólag azért nem tudták megfékezni a gép ajtaját kinyitó férfit, mert a gép már landolt, így ők is a helyükön ültek, becsatolt biztonsági övvel.
Kattints a további képekért!

Fogadjunk, sosem gondoltál még bele abba, mennyire fontos, hogy mit viselsz akkor, amikor repülőgépre szállsz – pedig a légiutaskísérők elmondása szerint erre is érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Vajon, hogyan fog egymáshoz viszonyulni Tóth Andi és Marics Peti?
Sztárok
Nincs még változás, Pap Dorci továbbra is szingli.
Utazás
A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) közleménye szerint a felfedezés, amelyhez magyar kutatók munkája is hozzájárult, azért különösen érdekes, mert a bolygók pályái azt...