Utazás

Egy utas 250 méteres magasságban nyitotta ki a repülőgép ajtaját - a fedélzeten mindenkit elfogott a halálfélelem

Az Asiana Airlines OZ8124-es járata Dél-Korea Csedzsu nevű szigetéről tartott Tegu városba, ám az utazást nem várt incidens zaavarta meg.

Azt hitték, fel fog robbanni a gép

Dél-Korea Csedzsu nevű szigetéről tartott Tegu városa felé az Asiana Airlines OZ8124-es járata, amikor az utazást egy nem várt incidens zavarta meg: amikor a gép pilótái már a landoláshoz készülődtek, az egyik utas kinyitotta a jármű vészkijáratát - írja a BBC. A megdöbbentő eset 250 méteres magasságban történt, így nem csoda, hogy a fedélzeten mindenki sokkot kapott: többen egyszerűen megdermedtek a rémülettől, mások pánikba estek és jajveszékelni kezdtek, mert azt hitték, a következő másodpercben fel fog robbanni a gép.

Az utasok közül ugyan senki nem veszítette életét, de több személyt is kórházba kellett szállítani ájulási, valamint légzési problémák miatt. A légiutas-kísérők állítólag azért nem tudták megfékezni a gép ajtaját kinyitó férfit, mert a gép már landolt, így ők is a helyükön ültek, becsatolt biztonsági övvel.
Kattints a további képekért!

Fogadjunk, sosem gondoltál még bele abba, mennyire fontos, hogy mit viselsz akkor, amikor repülőgépre szállsz – pedig a légiutaskísérők elmondása szerint erre is érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.