Az egészséged láthatja kárát, ha repülés közben alkoholt iszol

Rengeteg kutatás vizsgálta már, milyen hatással van az emberekre, ha repülés közben alkoholt fogyasztanak. Ismét nem túl biztató adatok láttak napvilágot.

Lehet inkább meg kellene várnod, amíg földet érsz

Az alkohol felszolgálása a repülőgépeken egy régóta fennálló gyakorlat, amely számos okból kifolyólag vált az utazási élmény részévé.

Az utasok számára kínált alkoholos italok típusai és a felszolgálás módja légitársaságonként változhatnak, de általában a sör, bor és sokszor az erősebb felesek közül lehet válogatni, amelyeket a fedélzeti személyzet szolgál fel. Akad olyan társaság is, aki például ingyen ad úgynevezett üdvözlő italt.

Sok utas számára egy pohár bor vagy egy sör segíthet ellazulni és élvezni az utazást, különösen a hosszú távú járatokon. De jó ötlet a repülőn alkohol fogyasztani? A galériánkban leleplezzük, hogy nem éppen.

Az alkohol felszolgálását kifejezetten azok támogatják erősen, akik félnek a repüléstől, de ettől függetlenül repülőre kell ülniük. Egy pohár bor, és máris kicsit derűsebb a helyzet.
Kattints a további képekért!

Nagy bejelentéseket tett a Wizz Air, amik közül az egyik, hogy rövid menet idővel juthatsz el egy különleges országba, ami a pénztárcádat is kímélni fogja.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.