Rejtélyes helyszínek: itt történtek a világ legkülönösebb halálesetei

A történetek azért is különlegesek, mert hiába próbálkozott a rendőrség és több önjelölt detektív is, a legtöbb ügy máig megoldatlan.

Los Angeles, Cecil Hotel

Elisa Lam 2013. január 26-án érkezett a Los angelesi Cecil Hotelbe, 2013. január 31-én azonban rejtélyesen eltűnt. Később a hotelben lakók büdös vízre panaszkodtak, ezért a karbantartók az épület tetején lévő víztározókhoz mentek, az egyik vízzel teli tartályban pedig Elisa holttestét találták. A rejtélyt tovább fokozza, hogy a lány a vizsgálatok alapján nem fogyasztott semmilyen szert és alkoholt sem ivott. Az esettel kapcsolatban egy videófelvétel is megjelent, amelyben Elisa halálra van rémülve és úgy viselkedik, mint aki épp menekül valaki elől. A hátborzongató ügyet azóta sem tudták megoldani.

Lengyelország, Varsó

2016-ban, Lengyelország fővárosában rejtélyes körülmények között halt meg Max Spiers híres UFO kutató. A férfi halála előtt egy nappal a láza az egekbe szökött, majd sötét folyadékot hányt és meghalt. A halottkém jelentése szerint Max halálának oka megállapíthatatlan. Az esetet tovább tetézi, hogy a mentők azt állították, hogy Spiersnek nem volt semmilyen sérülése, a BBC egyik riportere, India Rakusen azonban azt állítja látott egy fotót a fickó holttestéről, melyen egy hüvelykujj nagyságú fekete folt van a férfi homlokán, mintha egy véraláfutás lett volna. A különös esettel kapcsolatban még mindig folynak a vizsgálatok.

Fotók: Pinterest

Oldalak

  • 1
  • 2