Lefagytak a gyalogosok, mindenki riadtan bámulta az égen felsejlő UFO-t - Videó

Az Egyesült Államok, sőt a világ több pontján is látták az emberek az esti égbolton felderengő, narancssárgán ragyogó fényeket.

Lidérces, narancsvörös fények az égen

Az utóbbi idők egyik legkülönlegesebb és egyben legtalányosabb UFO-észlelésére került sor az Egyesült Államokban. Baltimore városa felett sejtelmes narancssárga fények ragyogtak fel az égbolton, és a megfejthetetlen jelenség sokakat ámulatba ejtett. Egyeseket a tisztázatlan eredetű fények olyannyira bűvkörükbe vontak, hogy megálltak az utcán, és videóra rögzítették, amit tapasztaltak. Az eset érdekessége, hogy valójában nemcsak Baltimore-ban, de az Egyesült Államok más pontjain, például a napfényes Kaliforniában is hasonló látvány tárult a kíváncsiskodók szeme elé - jelentette a Daily Star nevű lap.

Egy Symkai Scott nevű baltimore-i lakos épp hazafelé igyekezett a bevásárlásból, amikor megpillantotta a narancsvörösen izzó fénypontokat. Néhány másodpercig tanácstalanul meredt a távoli horizontra, majd úgy döntött, az utókor számára is megörökíti, amit látott. Scott kisvártatva rögzíteni kezdte az UFO-nak vélt jelenségeket a telefonjával, így aztán a kétkedők - akik persze nem kevesen vannak - szintúgy szemügyre vehették a megcáfolhatatlan bizonyítékot, mely tanúsítja, hogy valami tényleg felderengett az égbolton. Hogy valóban a földönkívüliek adtak-e életjelet vagy egy sokkal prózaibb eseményről - esetleg optikai csalódásról - van-e szó, az természetesen megosztja a publikumot.

Lapozz, még nem értél a cikk végére!

Oldalak

  • 1
  • 2