Utazás

Pozitív fejlemény jön a tankolással kapcsolatban – Sok ember kicsit fellélegezhet

Végre nem drágul, hanem jelentősen csökken a benzinár.

Szerdától jelentősen csökkennek a hazai üzemanyagárak – jelentette be a holtankoljak.hu.

Az olajárának csökkenése miatt a benzin literenkénti ára bruttó 20 forinttal lesz kevesebb, a gázolajért pedig bruttó 15 forinttal kell kevesebbet fizetnünk. Az átlagárak várhatóan az alábbiak szerint alakulnak:

  • 95-ös benzin: 671,9 Ft/liter
  • Gázolaj: 722,9 Ft/liter

Ez a hatósági üzemanyagárakra nem, viszont a piaci árakra annál inkább hatással lehet a hét közepén – írta az oldal.

Az üzemanyagár-stop értelmében a lakosság egy része továbbra is a 480-as áron tankolhat. Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a Portfolio szerint július 30-án közölte, hogy a kormány felszabadítja a stratégiai készleteket, miután leáll a Mol százhalombattai finomítója. A lakosságon, a taxisokon és a mezőgazdasági erőgépeken kívül mindenkit kizártak a 480-as tankolásból, beleértve a céges autókat is. Így az, hogy a benzin ára nem tovább drágult, hanem csökkenni kezdett, most sok embernek a legjobbkor jöhetett.

Ebben az országban jócskán bekeményítettek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Varga Miklós fia, Szabolcs szerelmes, ám nincsenek könnyű helyzetben barátnőjével, aki jelenleg egy óceánjáró hajón dolgozik táncosként – árulta el az ifjú énekes a Duna műsorában.
Sztárok
13 éve nincs köztünk Bujtor István: a legendás színész 2009-ben egy szerető feleséget, valamint két gyermeket hagyott hátra – fia, Balázs ma már 47 éves, és az évek múlásával egyre jobban hasonlít...
Sztárok
Egy királyi szakértő azt állítja, nem valószínű, hogy Vilmos és Harry valaha is kibékülnek egymással, a trónörökösnek ugyanis mélyebbek a sebei, mint azt bárki is gondolná.