Utazás

Pofátlan utasok a repülőn! Bárkiről készülhet fotó – képgaléria

Ülések közé dugott, meztelen talpak, félmeztelenre vetkőzött utasok – ez csupán néhány a pofátlan utasokról készült képek közül. Lássuk a többit!

Világhálón a szemtelen utasok

Ahányan vagyunk, annyiféleképpen viseljük a hosszú repülőutakat, de vannak szabályok, amelyeket mindenkinek illene betartania. Akinek ez valamiért mégsem sikerül, számoljon azzal, hogy a világon mindenki megismerheti. A Facebookon, a Twitteren és az Instagramon is igen népszerű Passenger Shaming nevű oldal ugyanis pont azoknak az embereknek a fotóit gyűjti, akik képtelenek tekintettel lenni másokra. A felháborodott utastársaknak hála, most te is megismerhetsz néhány szemtelen utazót. Íme!

Leadfotó: 123rf
Ha egyszer nem volt idő az utazás előtt a szépítkezésre...
Kattints a további képekért!

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...