Utazás

Guríts át egy palack vizet az ágy alatt, akárhányszor hotelszobában szállsz meg! Az életedet mentheted meg vele

Veled is gyakran előfordul, hogy nem érzed magad teljesen biztonságban egy hotelszobában, amihez másnak is lehet kulcsa? Ezt a tippet neked találták ki.

Egy stewardess pro-tippje

Egyes utazók nem érzik magukat biztonságban a szállodai szobákban, és sokan attól tartanak, hogy egy betolakodó besurranhat a szobába, és elrejtőzhet valahol. Esther több száz szállodában szállt meg a világ minden táján, hiszen légiutas-kísérőként dolgozik és most megosztott egy fantasztikus trükköt, ha benned is felmerülnek néha kétségek.

Esther megosztotta a megoldást, amellyel ellenőrizheted, hogy senki sincs-e az ágy alatt anélkül, hogy megnéznéd, egyszerűen csak guríts át egy palack vizet az ágy alatt, és ha a másik oldalon kijön, akkor nincs semmi és senki az ágyad alatt. Kat Kamali amerikai légiutas-kísérő szintén azt mondta, hogy nagyon fontos, hogy az emberek már a szoba elfoglalásakor ellenőrizzék, van-e valaki a szobájukban.
Kattints a további képekért!

Forrás: Express Fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!