Utazás

Olaszország 5 legjobb nyaralóhelye, amit nem érdemes kihagynod

Olaszországba utazni mindig jó, és hatalmas szerencse, hogy vannak olyan részei, ahol még szeptemberben és októberben is nagyon kellemes idő van.

La dolce vita

Egyáltalán nem meglepő, hogy rengetegen rajonganak Olaszországért, hiszen nincs messze, istenieket ehetsz és ihatsz, és néhány napra te is részese lehetsz a "la dolce vita" életérzésnek. Gyönyörű városokat és tengerpartokat fedezhetsz fel, de számos más programon is részt vehetsz Olaszországban. Most pedig bemutatjuk a mi 5 kedvenc nyaralóhelyünket, amiket neked sem érdemes kihagynod!

Positano és környéke Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni ezt csodás országrészt, ahova nem meglepő módon rengeteg amerikai turista is ellátogat. Ha Nápolyba repülsz, onnan már könnyedén eljuthatsz Positanóba, de nem érdemes kihagynod Caprit és Amalfit sem. Gyönyörű strandok, hegyoldalba épített színes házak, és isteni nápolyi pizza. Kell ennél több?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.