Hirdetés

Úgy választunk kocsit, ahogy pasit? - Ezeket a szempontokat vesszük figyelembe mi, nők autóvásárlásnál

Ki mondta, hogy csak a férfiak szenvednek autómániában? Szerintem nekünk, nőknek sem mindegy, hogy milyen verda gurul alattunk. Az más kérdés, hogy mi alapján választjuk ki a tökéletes darabot. Összeszedtük, milyen szempontokat veszünk figyelembe kocsivásárlásnál. Rátok is igazak az állítások?

Megbízhatóság, biztonság

Ellentétben a férfiakkal, akiknek inkább a lóerő és az extrák számítanak egy autóban, mi, nők, szeretjük, ha a kocsink megbízható, bírja a strapát és biztonságot ad. Lehet, hogy ez például sokakat meglep, de a csajok – főként az anyukák, hiszen a gyerkőcökre is gondolni kell - előbb csekkolják egy törésteszt eredményeit, mint a pasik. A bizalom az alapja minden kapcsolatnak.

Szép és formás legyen – Szín, stílus, külső és belső megjelenés

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy a külső jellemzők nem fontosak egy autó kiválasztásánál. Amikor még nem ismerjük, hogy az adott jármű mit tud, milyen jellemzői vannak, akkor az első benyomás alapján döntünk, hogy hogyan is néz ki a kocsi. Ennek is van több összetevője, valaki a sötét – fekete, kék, bordó -, valaki pedig a világos – fehér, pezsgő, ezüst – színeket helyezi előtérbe. A formát és a stílust tekintve is eltérőek a vélemények, van, akinek inkább a sportos, vagány verdák jönnek be, és van, akit inkább egy elegánsabb darab nyűgöz le. Látjátok, hölgyeim, pont, mint a pasiknál!

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: Womenlikethat.com, Giphy.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!