A NASA leleplezte, hogy tényleg UFO repült-e el a Hold előtt

Ha valami furcsa jelenséget fotózunk, akkor a legegyszerűbb mindent a földönkívüliekre fogni. Most a NASA is addig kutatott, amíg kiderült az igazság.

Egy ismeretlen tárgy bukkant fel a Hold körül

A földönkívüli élet lehetősége mindig is izgatta az emberiség fantáziáját. A NASA kutatói évtizedek óta foglalkoznak ezzel a kérdéssel, és bár még nem találkoztunk földönkívüli civilizációk nyomaival, a kutatások folytatódnak.

A tudósok úgy vélik, hogy az intelligens társadalmak túl rövid ideig léteznek ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek más hasonló galaktikus civilizációkkal. Persze az elméletek és a sci-fik száma végtelen.

Most azonban a Hold körül bukkant fel valami, amit földönkívüli eredetűnek véltek. Viszont ha nem az, akkor mégis mi lehetett? A galériánkban megmutatjuk.

A Hold és a Nap igazi főszereplő volt mostanság, mivel a világ túlsó végén, Mexikóban, Amerikában, valamint Kanadában teljes napfogyatkozásban volt részük az embereknek.
Kattints a további képekért!

Amerikai kutatók már kiszűrték azokat a helyeket, ahol a rejtélyes kilencedik bolygót kell keresni. Ez alaposan átírhatja azt, amit ma a Naprendszerről tudunk.

Leadfotó: Flickr - Illusztráció

Oldalak

Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.