Utazás

Szerdán ismét megbolondul az időjárás: ónos esőtől hóig szinte minden hullik majd az égből

Kedden még viszonylag békés, nyugodt időjárásnak örvendhettünk. Nos, nem tartott sokáig.

Sok meglepetést tartogat a hét közepe

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma a ködfoltok feloszlását követően délelőtt még napos idő lesz, majd délután egy szakadozott keskeny felhősáv vonul nyugatról kelet felé, azonban határozottan majd este növekszik, vastagszik a felhőzet nyugat felől. Ekkor a nyugati megyékben már lehet vegyes csapadék: délnyugaton inkább eső, északabbra havas eső, havazás, de néhol ónos eső is kialakulhat. A délire, délkeletire forduló szél elsősorban a Dunántúlon sokfelé megélénkül, a Fertő környékén, illetve a Bakonyban erős lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...