Állandóan utazol és még munkamániás is vagy? Ne aggódj, számodra is létezik a tökéletes társ!

Egy percig sem bírsz egy helyben ülni? Mindegy, hogy repülőn, buszon, vonaton, csónakban vagy postakocsin, csak utazhass valahová? Ha mindezek tetejében ráadásul még egy kicsit munkamániás is vagy, akkor bizony te is azok közé tartozol, akiknek igencsak nehéz lehet meglelnie a tökéletes társat. Sebaj, mi helyetted is megtaláltuk! (x)

Mellette sosem fogsz unatkozni

Ha estleg azt gondoltad, hogy a 10/10-es férfit leltük meg számodra, sajnos el kell, hogy keserítsünk, erre ugyanis nincs univerzális recept. Arra viszont van, hogy az utazásaid vagy a munkád során sose érezd magad magányosnak, az új ASUS ZenBook 13 ugyanis csak azért van, hogy sose unatkozz, bárhol is jársz, és még a munkádat is tökéletesen végezhesd, mindegy merre visz az utad. S hogy miért mondjuk ezt? Több okunk van rá, mint gondolnád!

1. Bármikor útra kész

A ZenBook 13 ultravékony kivitelezésének köszönhetően egész egyszerűen arra lett tervezve, hogy mindenhová magaddal vidd, utazz csak a városon belül egy megbeszélésre, vagy repülj országokon át. Pehelykönnyű súlyának köszönhetően (alig 1 kg) szinte észrevétlenül bújik meg a táskádban, hogy amikor csak szükséged van rá, azonnal segítségül hívhasd.

2. Szórakoztató útitárs

Az ASUS ZenBook 13-al egyszer, s mindenkorra vége az unalmas utazásoknak! Hallgasd kedvenc zenéidet kristálytiszta hangminőségben, élvezd a full HD kijelző nyújtotta tűéles képminőséget filmnézés közben, vagy egyszerűen csak kapcsolódj ki a legújabb nagy teljesítményigényű játékokkal, a ZenBook 13 mindenben partner lesz számodra. Mindezek mellett ráadásul attól sem kell tartanod, hogy a készüléked egyik pillanatról a másikra bemondaná az unalmast...

3. Sosem hagy cserben

Non-stop, mobil életstílusodhoz tervezve, a ZenBook 13 az egész napon át tartó akkumulátoridő nyújtotta szabadságot kínálja számodra. Speciális kialakítású 50 Wh teljesítményű akkumulátora akár 14 óra töltés nélküli működési időt biztosít, gyorstöltő technológiájának köszönhetően pedig mindössze 49 perc alatt akár 60%-ra is fel tudod tölteni a laptopodat. Így ha sokat vagy úton, akkor sem kell attól tartanod, hogy a notebookod cserben hagy, hiszen könnyedén feltöltheted akár egy megbeszélés vagy ebéd alatt.

4. Kiváló munkatárs

Ha pedig már a munkánál tartunk, el kell, hogy mondjuk, a ZenBook 13 teherbírása alig ismer határokat. Ha te is azok közé tartozol, akik még a szabadságuk alatt sem bírják ki, hogy ne ellenőrizzék a postafiókjukat, vagy a reptéren is szereted munkával tölteni az átszállások közötti holt időt, akkor a ZenBook 13-ban e téren sem fogsz csalódni. Belsejében a legújabb, 8. generációs Intel® Core™ i7 processzor dolgozik 16 GB RAM-mal, így gondoskodva a villámgyors adattárolásról.

5. Fő a biztonság

Nagy tömegben, akár a reptéri váróban, vagy egy piazza közepén, könnyen előfordulhat, hogy illetéktelenek kilesik biztonsági beállításainkat, a ZenBook 13-hoz való hozzáférés azonban nem is lehetne egyszerűbb és biztonságosabb! Az ujjlenyomat érzékelőnek és a Windows Hello-nak köszönhetően, nem kell begépelni a jelszavadat minden alkalommal amikor bejelentkezel, ehhez mindössze egyetlen érintésre van csak szükség. Az érzékelő megkönnyíti az út közben történő bejelentkezést és ki van zárva, hogy valaki meglesse a jelszavad!

5+1. Dekoratív partner

S ha mindez még nem lenne elég, az ASUS ZenBook 13 nem csupán egy fantasztikus képességekkel megáldott laptop, hihetetlen belső tulajdonságai mellett exkluzív külseje is magabiztosan nyilvánul meg. Karcsú és kifinomult vonalvezetését két nagyszerű szín opció teszi teljessé: a klasszikus palaszürke kivitel szálcsiszolt fém fedlappal, a fényűző királykék variáció pedig egy plusz üvegszerű fényes bevonattal kölcsönöz igazán kifinomult megjelenést használójának. Ha igazán nagyot szeretnél villantani külföldi ismerőseidnek, vagy üzleti partnereid előtt, a ZenBook 13 a tökéletes választás!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak