Utazás

Felháborító: 240 ezer forintot kértek el két koktélért és egy kis rákért egy görög étteremben, az átvert vendégek perre viszik az ügyet

Két amerikai turista jogi lépéseket tesz egy míkonoszi bár ellen, miután 600 eurót (közel 240 ezer forintot) számoltak fel nekik két koktélért és néhány rákért.

Két koktél 47 ezer

Brenda Moulton és lánya, a 19 éves Kaylea azt állítják, hogy a Platis Gialos strandon található DK Oyster bárban irreálisan sok pénzt kértek el a felszolgált ételekért és italokért. A páros egy-egy mojitót és rákot fogyasztott, de megdöbbentek, amikor megérkezett a több mint 520 eurós számla, valamint a 80 eurós kötelező borravaló.

"Bementem fizetni és láttam, hogy egy férfi ül az asztalnál. 'Ülj le' - mondta nekem, és megmutatta a számlát. Majdnem elájultam. Először nem volt részletes, mert a papíron nem látszott pontosan, hogy mit rendeltünk. A férfi megkért, hogy fizessek ki majdnem 600 eurót, én pedig mondtam neki, hogy ezt nem teheti, itt valami hiba lesz. Ez a számla nem lehetett a miénk" - magyarázta Brenda egy görög lapnak.

"Erre ő szó szerint azt mondta nekem: 'Hívom a rendőrséget. Itt fognak tartani, és nem fogsz visszatérni a hazádba. Könnyen megtaláljuk, hogy hol élsz" - erre Moulton vonakodva ugyan, de kifizette a horror árú számlát, azonban most úgy döntöttek, jogi útra terelik az ügyet, még úgy is, hogy a bár tagadja, hogy jogtalanság történt volna.

Úgy tűnik, nem ők az elsők, akiknek meggyűlt a gondja a szóban forgó étteremmel, ugyanis a Tripadvisor értékelések árulkodnak arról, hogy más vendégek is hasonló bánásmódban részesültek.

"Kedves pincérekkel csábítanak be, akik üdvözölnek, majd leültetnek, de az étlapon nincsenek árak. Rendeltünk egy koktélt fejenként és 12 osztrigát, és ez több mint 400 font (több mint 180 ezer forint) volt. Ez a hely egy átverés, és ki kell vizsgálni" - számolt be egy felhasználó. "Nagy átverés! Becsalogatnak, majd nevetséges összeget kérnek egy egyszerű előételért, és rendkívül udvariatlanok! Maradj távol!" - tette hozzá egy másik.

Forrás: LADBible Fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.