Hirdetés

Menetrend változás és sűrű köd az év utolsó napján - Ilyen lesz a közlekedés és az időjárás szilveszterkor

Szilveszter napján megváltozik a fővárosi tömegközlekedés, valamint a távolsági járatok menetrendje is, aki vonatra szeretne szállni, őket nem érinti a módosulás, a MÁV a megszokott menetrend szerint közlekedik. Az időjárás sűrű köddel és helyenként ónos szitálással járhat, az országban több megyére adtak ki figyelmeztetést.

Nagyobb kapacitás, sűrűbb járatok

A BKK tájékoztatása szerint az éjszakai járatok nagyobb kapacitással és sűrűbben közlekednek szilveszterkor, ráadásul nem csak a Móricz Zsigmond körtérről közlekedő 6-os, hanem az Újbuda-központtól induló 4-es villamos is egész éjjel szállítja majd utasait a nagykörúton. Az éjszakai buszok nagyobb befogadóképességgel közlekednek majd a 901-es, 907-es, 908-as, 909-es, 914-es 918-as, a 922-es, 923-as, 931-es, 950-950A, a 956-os, a 973-as, a 979-979A és a 990-es járat vonalán.

A Volán menetrendje is változik

A Volánbusz járatai 31-én szabadnapi menetrenddel közlekednek, az új év első napján, január 1-jén pedig vasárnapi, munkaszüneti napi menetrendnek megfelelően szállítanak utasokat. A MÁV úgy tájékoztatott, hogy a vonatos közlekedésre nem vonatkozik változás, szilveszterkor és újévkor is az általános menetrend lép érvénybe, szombati és vasárnapi ütem szerint közlekednek a vonatok.

Lapozz a következő oldalra, ha tudni akarod, milyen időjárás várható az év utolsó napján!

Fotók: BKK.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!