Melyek a Dél-Dunántúl legjobb szállodái?

Az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című televíziós műsora újabb fordulóponthoz érkezett. Az alföldi, kis-balaton és környéki, az északkelet-magyarországi, észak-dunántúli és a balatoni régió után a szállodák tesztelése tovább folytatódik, ezúttal a dél-dunántúli régióban. A műsorban Pataki Zita műsorvezető és a szereplők minden hétvégén elutaznak két-két hotelbe, azért, hogy kipróbálják azokat. A műsor készítőinek célja, hogy a Ti szavazataitokkal és a szereplők segítségével megtalálják A HÓNAP HOTELÉT, azt az egy szállodát, amelyik ebből a régióból majd januárban indulhat a döntőben a többi régió győztesével AZ ÉV HOTELE 2018. címért. A műsorba jelentkező szereplők novemberben hat szállodába utaznak majd el, hogy személyes élményeik alapján bemutassák a tesztelt szállodákat, hogy program lehetőségeket kínáljanak a környéken a kalandvágyóknak, és hogy miközben megismerkedtetnek benneteket személyes történetükkel, egyúttal segítsenek is nektek a szavazásban. (X)

A Te voksodra is nagy szükség lesz most is!

Minden hónap minden vasárnapján már az adások kezdetétől szavazhatsz egy-egy hétig a számodra legjobban tetsző szállodára. A voksokat minden esetben AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (www.facebook.com/azevhotele) tudod leadni. Szavazni érdemes minden héten, mert a legszerencsésebbek hetente egy-egy wellness hétvégét is nyerhetnek abba a hotelbe, ahová a szavazatukat leadták. Ne feledd, hogy ebből a régióból is csak egyetlen egy szálloda kerülhet ki győztesen november végén, és ez lesz majd az az egy, amelyik indulhat AZ ÉV HOTELE döntőjében 2019.januárjában.

Vasárnap AZ ÉV HOTELE legújabb epizódja két dél-dunántúli várost és annak egy-egy hotelét mutatja be. Először Pécsett, aztán Bikalon ismerhettek meg két szállodát egy fiatal házaspár, Enikő és Ferenc benyomásai alapján.

A házaspár tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg egy szórakozóhelyen, ahol Ferenc leszólította Enikőt, hogy randit kérjen tőle. A fiatalok másnap találkoztak, később észrevették, hogy nagyon sok időt töltenek együtt, és arra jöttek rá, miért ne próbálhatnák meg együtt? Összeköltöztek, idén augusztusban pedig a boldogító igent is kimondták egymásnak. Kapcsolatuk nagyon jól működik, viszont az utóbbi időben nem jutott túl sok idejük egymásra, arról nem is beszélve, hogy mivel a pár Enikőék szüleinél lakik, így a közös, meghitt, romantikus pillanatok elmaradoznak életükből. Épp ezt szeretnék pótolni ezen a két napos wellness hétvégén. Ha kíváncsi vagy rá, hogy érzik magukat a fiatalok édeskettesben, ha egy picit jobban megszeretnéd ismerni a dél-dunántúli régió első két induló hotelét, akkor ne felejts el most vasárnap a televízió képernyője elé ülni és 12:20-kor az RTL Klub-ra kapcsolni.

Vasárnap már láthatjátok a dél-dunántúli régió első két hotelét

Íme egy kis ízelítő a vasárnap tesztelt két szállodáról:

Hotel Arkadia****

A hotel Pécs belvárosában, a megújult Széchenyi tértől csupán pár lépésre található, ami annyit jelent, hogy a szállodai vendégek egy kellemes sétával megközelíthetik a város legfőbb nevezetességeit, legismertebb látnivalóit. A létesítmény Bauhaus stílusban épült, Weiler Árpád tervei alapján. Az ilyen stílusú épületekben a szolid, egyszerű elegancia, a nemes anyagok hangsúlyozása (fa, fém és üvegkombináció) a tágas belső terek és a nagy ablakok a mérvadók. A különleges design élményt már a lobbiban felfedezhetitek. A szobákat nem egy, hanem három külön épületben találod majd meg, melyből kettőt egy üvegfolyosó köt össze egymással. A szobákban épp úgy, ahogy a szálloda közösségi tereiben az egyszerű vonalvezetés és letisztult színvilág jellemző. A hotelben gazdag büfé reggelivel indíthatod a napodat, sőt, ha munka vagy a városi séta előtt egy kis felfrissülésre vágynátok, akkor a komplexum emeletén egy pici wellness részlegén szaunázhattok vagy lazulhattok a jakuzziban.

További információ: http://www.hotelarkadiapecs.hu/

Puchner Birtok

A négycsillagos szálloda Bikalon, egy apró kis Baranyai megyei településen, Dombóvártól alig 20 km-re fekszik. A hotel különlegessége, hogy hatféle szálláshangulattal várja a vendégeket gyönyörű természeti környezetben. A kastélyban a főúri életérzést tapasztalhatjátok meg, olyan mintha a Habsburgok korába csöppennénk. A palota reneszánsz stílusa Mátyás király korát idézi, a Fürdőház mediterrán hangulattal, az Udvarház pedig a XVIII. századi francia stílusú épületével egy korabeli fogadót idéz a fagerendák, kő és tégla hármasával. A birtokon láthattok vendégházakat is és egy középkori óvárost, ahol a középkor világát megidéző különleges kialakítású szobák és lakosztályok is megtalálhatóak. Ezek azért érdekesek, mert itt tökéletesen tetten érhető a régi és az új építészeti megoldások keveredése. Amikor az ember ezen a részen sétál valóban úgy érzi, mintha egy mesébe keveredett volna. A birtok, amolyan wellness fellegvár is, hiszen többféle wellness részleget találunk itt: francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, reneszánsz palotafürdő. Egy biztos, ha valaki ellátogat Bikalra, nem fog unatkozni a 7,5 hektáron.

További információk: https://puchner.hu/

Szavazatoddal novemberben is nyerhetsz wellness hétvégét!

A két hotel valamelyikére Te is szavazhatsz most vasárnap az adás kezdetétől a következő vasárnap délig AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (www.facebook.com/azevhotele) és így megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe, amelyikre szavaztál. Ha kíváncsi vagy az első két dél-dunántúli hotelre, mindenképpen nézd meg AZ ÉV HOTELE legújabb adását most vasárnap 12:20-kor az RTL Klubon és ne felejts el szavazni!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!