Utazás

Mamma mia! életérzés - Ezekre a helyekre szervezd az idei nyaralást, ha tetszett a film

A Mamma mia! filmeket nézve neked is egyből kedved támadna felülni egy gépre és meg sem állni a gyönyörű tengerpartig? Na de hol is vannak ezek a csodás helyszínek, ahol forgatták az első két részt? Mutatjuk!

Szikrázó tengerpart, gyönyörű sziklák

A Mamma mia! filmeknek sajátos hangulatuk van. Igazi nyári, vicces, romantikus vígjátékok, mesés tájakkal, amiket nézve egyből megjön a kedvünk, hogy repülőre pattanjunk és bejárjuk a filmvásznon látott csodás szigetet. Összegyűjtöttük azokat a mesebeli görög helyszíneket, ahol a filmeket forgatták, hogy biztosan olyan látvány táruljon eléd, mint amit a képernyőn láttál. Lapozd fel a galériát és válaszd ki a következő úticélod!

Ha valóban úgy akarod érezni, mintha épp a filmbe csöppentél volna, akkor Skopelos mindenképp szerepeljen a bakancslistádon! Az első filmet ugyanis nagyrészt ezen a szigeten forgatták. Például az első film végén láthatókis fehér kápolna és a szikla, ahol Meryl Streep a Winner Takes it allt énekli Pierce Borsnannek is ezen a szigeten található.
Kattints a további képekért!

Izgalmas és innovatív módszert találtak ki Párizsban arra, hogy megoldják a város közeledési problémáit. Az égbe repítik a turistákat, így a látványosságok közötti utazás is része lesz a kalandnak!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Utazás
Sztárok
Noha Vándor Éva lassan már a hetedik X-hez közelít, ez egyáltalán nem látszik rajta: a Jászai Mari-díjas színésznőnek semmi oka panaszra, hiszen napjainkban is fantasztikus formában van.
Sztárok
A hosszas kaland végén Timi nyerte el Árpa Attila szívét, aki jelenleg úgy gondolja, az idő fogja elmondani, hogy működőképes-e a kapcsolatuk.