Utazás

Esküvő és nászút egyben: ezért Málta a tökéletes helyszín

Mindenki valami egyedire vágyik, valami különlegesre, olyan útra, ami életed végéig emlékezetes marad. Tulajdonképpen miért ne lehetne az esküvő a nászúttal egybekötve?

Romantikus környezet

Valóban, ennyivel romantikusabb ez a sorsdöntő kijelentés egy napfényes mediterrán országban, a tengerpart és a pálmafák közelében, vagy a páratlan kilátással rendelkező, történelmet idéző környezetben, ahol maga a helyszín is már egy történetet mesél el.

A külföldi esküvő jó ötlet azoknak a pároknak, akik kerülni szeretnék a fényűzést, és az esküvőre szánt összeget inkább a saját vagy szűk családjuk kényeztetésére költenék el. Málta pedig tökéletes helyszín.

Polgári és egyházi esküvő

Az esküvőket tekintve, a bensőséges vacsoráktól, a tengerparti szertartásoktól a templomi házasságkötésen át a hagyományos fogadásokig, Málta számos kitűnő ár-érték arányú terméket és szolgáltatást kínál, amelyek megkönnyítik és stresszmentesebbé teszik a hivatalos ceremónia megszervezését. A rugalmas és személyre szabott csomagok minden ízlést és igényt kielégítenek; Máltán egyaránt tarthatsz polgári és egyházi esküvőt.

esküvő tengerpart málta

Helyszínek minden esküvőre

Az elsősorban római katolikus szigeten körülbelül 365 gyönyörű templom található, melynek köszönhetően Málta és Gozó ideális célállomás az egyházi szertartásra vágyó pároknak. Málta barokk plébániatemplomainak eleganciája és ragyogása gyönyörű környezetet biztosít a különleges naphoz, a meghittségre és intimitásra vágyók számára pedig az elbűvölő vidéki kápolnák egyike lehet az eszményi helyszín. Ugyanakkor más felekezetekhez tartozó párok is könnyen megtalálhatják álomesküvőjük ideális színterét.

egyházi templomi esküvő külföldön

A polgári esküvőt választók csodálatos kültéri és beltéri helyszínek végeláthatatlan sorából választhatnak. Málta változatos és színes történelmének köszönhetően számos érdekes rendezvényterep merül fel lehetőségként, amelyek nem korlátozódnak csupán a szállodákra és templomokra. A pompára vágyók imádni fogják a fenséges kertekkel körülvett hatalmas barokk palotákat, a rusztikusabb stílust kedvelők pedig gyönyörű farmházak közül választhatnak Gozó különleges tájain. A természet és a tenger szerelmeseinek Málta csodálatos homokos strandjai biztosíthatnak egyedülálló hátteret az eseményhez.

A házasságkötés után emlékezetes esemény a „pár távozása”. Akár ló vontatta „Karrozzint”, vagy csillogó limuzint választanátok, esetleg hagyományos „Dgħajsa” csónakot Valletta Nagy Kikötőjében, biztosak lehettek benne, hogy felejthetetlen eleganciával kezditek meg házaséleteteket.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Utazás
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.