Utazás

Vastag hótakaró borítja a fél országot: mesés fotókat mutatunk a téli álomvilágról

Több északi tájegységbe is megérkezett a hó: Zemplénben és térségében 10 centimétert meghaladó hóvastagságot is mértek. Mindeközben pedig lenyűgöző fénykép- és videófelvételek készültek a születőben lévő téli álomvilágról.

Fehérbe borult Magyarország

Ahogy tegnapi időjárás-jelentésünkben is beszámoltunk róla, november utolsó hetében ránk rúgja az ajtót az igazi, kemény, már-már januárt idéző tél. Az Időkép nemrég arról számolt be, hogy kedd reggelre vastag hótakaró borította be több északi tájegységünket is. A Zemplénben és térségében vastagabb, 10 centit meghaladó hóvastagságot is mértek. Tehát nemcsak szánkózáshoz, hanem nagyobb hóemberekhez is elég mennyiség esett, persze ezt már lapátolni is bőven lehet - tették hozzá. Most pedig mutatunk néhány szemkápráztató, meghitt hangulatot sugárzó fénykép- és videófelvételt a szemünk előtt bontakozó téli álomvilágról! Lapozd fel galériánkat a folytatásért, és merülj el a hófödte tájak delejező atmoszférájában!

Északkeleten a 15 centis hótakaró sem számít ritkaságnak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.