Utazás

Megbénítja az országot a tél: 15 centiméter hó is hullhat a héten, de van valami, ami ennél is nyugtalanítóbb

Nincs mit tenni: most már tényleg a tél markában vagyunk.

Immáron nyoma sincs a kellemes ősznek

A héten beköszön a tél, szinte átmenet nélkül érnek véget a hűvösebb, de különösebb meteorológiai szélsőségektől mentes napok - olvasható ki az Országos Meteorológiai Szolgálat és az Időkép.hu előrejelzéséből. Lapozz, galériánkban mutatjuk, milyen kellemetlen meglepetéseket tartogat számunkra november utolsó időszaka!

Hétfő délelőtt szakadozott felhőzet lehet felettünk, délutántól vastagszik a felhőtakaró. Napközben helyenként, késő délutántól szórványosan várható csapadék. Hazánk északkeleti felén, harmadán főként hó, havas eső, máshol egyre inkább eső valószínű. Többfelé megélénkül a délnyugati, déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +8 fok között alakul, északkeleten mérhetik az alacsonyabb, délnyugaton a magasabb értékeket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó és fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.