Gigászi pénzre büntethetnek magyar turistaként, ha nem tudsz ezekről a szabályokról

A magyarok is imádnak utazni, de sok turista belesétál olyan csapádba, aminek pénzbüntetés lesz a vége. Mutatunk néhány szabályt, amiről lehet, nem is tudtál!

Jön a bírság, ha nem megfelelően viselkedünk

Nem kérdés, hogy a magyarok többsége imád utazni. Az már teljesen személy, illtetve pénztárcafüggő, hogy a belföldi vagy esetleg a külföldi nyaralást részesítjük előnyben.

Ha külföld jön számításba, akkor a magyarok legkedveltebb úti célja Horvátország, de imádjuk Ausztriát, Olaszországot is. A mediterrán országok között népszerű célpont még Spanyolország, Törökország, valamint Görögország.

Néha azonban a turisták fittyet hánynak a szabályokra, ha idegen országban járnak. A galériánkban megmutatjuk, hogy mi miatt kerültek bajba!

Több város is már úgy van vele, hogy komoly bírságokat szór ki, és nem nagyon érdekli őket, ha emiatt megsértődnek a turisták.
Kattints a további képekért!

Az egyik külföldi oldal összerakta, hogy mik azok az ételek Magyarországon, amiért rajonganak a külföldiek. Sokan meg fognak lepődni, de a gulyás nincsen ott a top 10-ben.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...