Egy dolgozó vallomása: Ilyen dolgok történnek a hazai luxusszállodákban

Nem is sejtjük, milyen elképesztő sztorik övezik a magyar hoteleket. A vendégek sokszor túllépnek egy határon, aminek következményeként hamar elszabadulhat a pokol. Szerencsére ezeket a szenzációs történeteket el is mesélték a hazai szállodák dolgozói.

Magyar luxushotelek kulisszatitkai

Talán emlékeztek rá, hogy korábban többször is írtunk már nem mindennapi történetekről, melyeket a világ legexkluzívabb, legelőkelőbb luxusszállodáiban dolgozó alkalmazottak meséltek el. Akadtak a sztorik között vicces, felháborító és kimondottan hátborzongató változatok is, de mindegyikre igaz volt, hogy átlagon felüli. Ezúttal is hasonló cikket hozunk nektek, ám most magyar keretek közé szorítva a dolgokat. Kordos Szabolcs neve sokatoknak ismerősen csenghet, a nyolc utánnyomást megélt Luxushotel, Hungary című riportkönyve méltán népszerű. Annak apropóján, hogy a napokban megjelent a szerző említett művének második része - a Luxushotel, Hungary 2 -, adunk egy kis ízelítőt a kötetben szereplő ropogós történetekből.

Szokás szerint az író a hazai ötcsillagos szállodák munkatársaival beszélgetett, hogy megtudja, milyen az élet valójában az elegáns díszletek között, milyen események szemtanúivá válnak, és hogyan dolgozzák fel a látottakat. Az első résszel ellentétben a másodikban betekintést kapunk a hazai wellness szállodák kulisszatitkaiba. Most egy olyan részletet közlünk, amelyben Kata, egy kastélyszálló alkalmazottja mesél egy félrecsúszott csapatépítő buliról.

A sztoriért lapozz a következő oldalra!

Fotó: 21. Század Kiadó

Oldalak

  • 1
  • 2