Lélegzetelállítóan gyönyörű videó készült Szeged nevezetességeiről

Budapestről már két lélegzetelállítóan gyönyörű timelapse videót is bemutattunk, de hazánk harmadik legnagyobb városa, Szeged is büszkélkedhet egy szenzációs videóval, amit egész egyszerűen látni kell!

Németh Norbert a hivatalos imázsfilmeket megszégyenítő, öt perces videót készített Budapestről, Mayer Miklós pedig fővárosunk atmoszferikus oldalát mutatta meg abban a gyönyörű videóban, amit a Hármashatár-hegy siklóernyős starthelyéről fényképezett.

Természetesen Magyarország másik gyönyörű városa, Szeged sem maradhatott ki a sorból. A közel hat perces, szintén timelapse alapú videó egy magyar stáb elhivatott munkáját dicséri, akik több ezer fotó felhasználásával ajándékoztak meg bennünket ezzel a mesés videóval.

A csodálatos felvételek között megtalálhatjuk Szeged legismertebb nevezetésségeit, de a város kevéssé ismert, eldugott helyei sem kerülték el a készítők figyelmét, akik mind a négy évszak során megörökítették a települést, gyakran egészen különleges nézőpontokból.

Fotó: szegedpanorama.blogspot.com

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.