Utazás

Különleges hidak a nagyvilágból – Te végig mernél menni rajtuk?

Néhányuk igazi építészeti remekmű, mégis hátborzongató végignézni rajtuk.

Veszélyes átkelőhelyek

A hidak különösen remek építményei a nagyvilágnak, hiszen hasznos funkciót is betöltenek amellett, hogy néhányuk nem mindennapi mérnöki mestermunka eredménye és igen bonyolult szerkezettel rendelkezik. Az emberi kreativitásnak tehát semmi sem szabhat határt, minden csak a képzeleten múlik. A völgyek, utak és folyók felett átívelő hidak azonban olykor igen extrémre és különlegesre sikerednek, amiken az ember, ha egy mód van rá, nem szívesen kel át, hiszen még csak rájuk nézni is félelmetes. A világ leghosszabb hídja például 55 kilométer hosszú, és egy tengeren ível át Hongkong és Kína közt – több mint kilenc évig készítették, és 2018-ban avatták fel. Ha kíváncsi vagy a világ legkülönlegesebb hidjaira, lapozz!

Lapozz a képekért!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Vannak köztük olyanok, amiket Vilmos neje eddig sem tehetett meg, némelyik tiltás azonban azután lépett életbe, hogy Katalin megkapta Károly királytól a walesi hercegné címet.
Sztárok
II. Erzsébet teljesen ledöbbent, amikor megtudta: Meghan Markle egy nagyon régi hagyományt tervez megszegni az esküvőjén.
Lifestyle
Bőrápolás tekintetében mindig az a legfontosabb, hogy megtaláld azt a rutint, ami a te bőrtípusodnak maradéktalanul megfelel, itt nem érdemes tippeket kérni a barátnőktől, mert valószínűleg nekik más...