Utazás

Mi az áthaladás helyes sorrendje a képen? Az emberek 90%-a elhasal ezen a zseniálisan dörzsölt KRESZ-teszten - te boldogulsz vele?

Akár tapasztalt, rutinos vezető vagy, akár zsenge kezdő, egyvalami bizonyos: most következő játékunkat egyenesen neked találták ki!

Verhetetlen vagy, ha a KRESZ-ről van szó? Most kiderül!

Bár az időjáráson ez egyelőre nem tükröződik, mégis rohamos léptekkel közeledik a nyár, ilyenkor pedig óhatatlanul is megszaporodnak az autók az utakon. Mikor lenne tehát indokoltabb feleleveníteni - kicsit talán berozsdásodott - KRESZ-tudásodat, ha nem épp most? Ha szentül meg vagy győződve róla, hogy még lobotómia után is képes lennél a kisujjadból kirázni az összes fontos közlekedési szabályt, vagy ha egyszerűen csak szeretnél pontos képet kapni jelenlegi tudásodról, lapozz tovább: aktuális játékunkat a galériában találod, rögtön indulhat is a móka!

Mi a járművek áthaladásának helyes sorrendje az ábrán? Törd a fejed, ne kapkodj, ne próbáld meg két másodperc alatt megoldani a feladatot, és főként: összpontosíts! Ha megszületett a helyesnek vélt tipp, lapozz!
Kattints a további képekért!

Kíváncsi vagy, mire számíthatsz 2023 nyarán szerelmi téren? Ha nyitott vagy a jóslatokra, most megtudhatod. Az első három szó, amit meglátsz a képen leírja, hogy mi vár majd rád.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Utazás
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.