Személyautó ütközött traktorral – Hétfői jelentés a magyar utakról

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események, látási viszonyok.

Közlekedés hétfő reggel

A 451-es főúton, Csongrád mellett egy személygépkocsi traktorral ütközött össze. A 19-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

Tovább élénkült a forgalom a Budapest környéki utakon. Az M3-as autópálya bevezető szakaszán Mogyoródtól telített sávokon, helyenként lassulva halad a forgalom, az M0-tól befelé pedig már araszolnak a járművek.

Szintén a főváros felé, Bagnál, a 38-as km-nél két személyautó ütközött össze. A sérült járművek elfoglalják a belső sávot, a helyszín mögött 2-3 km-es a torlódás.

Lelassult a közlekedés a 10-es főúton is az ürömi körforgalom előtt, és az 51-es főúton az M0-s közelében, Budapest irányába.

Út- és látási viszonyok

Túlnyomórészt derült, csapadékmentes de az északkeleti megyékben borult, felhős az idő. A Nyírségben és Debrecen térségében szemerkél az eső.

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata többnyire száraz. Viszont Pest megye északi felén, a Pilisben, Nógrád megyében, délen Baja környékén, keleten a Jászságban a síkosságmentesítésben kiszórt sótól sónedvesek. Debrecen térségében a csapadék nyomán vizes, nedves az utak felülete.

A látási viszonyok mindenhol jók.

Általában szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás.

A hőmérséklet -4 és +5 fok között változik.

Csodálatos tavaszi idő vár ránk, nem lesz szükség esernyőre. Mutatjuk a hétfői és keddi időjárást!

Fotó: Kaique Rocha / Pexels; leadfotó: Life Of Pix / Pexels

Oldalak