Utazás

Napi időjárás: vitathatatlanul itt a tavasz, napsütéses idő várható

Csodálatos tavaszi idő vár ránk, nem lesz szükség esernyőre. Mutatjuk a hétfői és keddi időjárást!

Hétfői előrejelzés

A ködfoltok feloszlanak. Általában gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég, az ország nagy részén többórás napsütésre számíthatunk. Számottevő csapadék nem valószínű. Több helyütt megélénkül az északi, északkeleti szél. A minimum-hőmérséklet -3 és +3, a csúcsérték 7 és 12 fok között alakul.

Keddi előrejelzés

Nagyrészt derült vagy gyengén felhős, napos időben lesz részünk. Az éjszakai, reggeli ködfoltok fokozatosan feloszlanak. Számottevő csapadék nem valószínű. Néhol megélénkül a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

A repülőgép Zanzibárból Dubajba tartott, amikor a fedélzeten rosszul lett egy utas. Magyar doktornő sietett a magatehetetlen férfi segítségére.

Leadfotó: 123RF.com Fotó: 123RF.com Forrás: met.hu

Oldalak

Utazás
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.