A kikapcsolódás a legkedvesebb ajándék - Oszd meg az élményt szeretteiddel is!

Magyarország egész évben megannyi csodával vár. A színes köntösbe öltözött tájak kirándulóit ezúttal regeneráló feltöltődésre invitáljuk. (x)

Feltöltődés testnek és léleknek

Nemcsak gazdag fürdőkultúránk tekint vissza kétezer éves múltra, de hazánk a legjelentősebb termálvízkészlettel rendelkező országok egyike is a világon: közel 1500 termálkút és több mint 270 féle elismert ásvány- és gyógyvíz található Magyarországon. A fiatal párokat pihentető wellness, a családokat a minden korosztály számára szórakoztató beltéri strandolás és izgalmas vízi élmények, a regenerálódni vágyókat gyógyhatású szolgáltatások várják az ország különböző pontjain található legendás fürdőhelyeken. Ezek a csodás helyek a hűvös őszi időben különösen kellemes pihenési lehetőséggel kecsegtetnek: jótékony hatású kezelésekkel, wellness szolgáltatásokkal és teljes körű feltöltődéssel várják az összes magyar családot.

Elkészült a nagy Fürdőtérkép

November 14-től a Magyar Turisztikai Ügynökség a gyógyfürdőket és a vizes örömök tárházát nyújtó élményfürdőket egy online térképre helyezi fel azzal a céllal, hogy segítse az őszi kikapcsolódási lehetőséget keresőket az utazásuk tervezésekor a döntésük meghozatalában. A csodasmagyarorszag.hu weboldalon a Fürdőtérkép menüpontra kattintva válik elérhetővé a térkép, ahol a felhasználó kedvére szemezgethet: kiválasztva egy fürdőt részletes információkat tudhatunk meg az adott létesítményről, az ott elérhető szolgáltatásokról, így már indulás előtt minden tudnivaló a rendelkezésére áll az utazóknak, hogy a lehető leghatékonyabban használják ki a feltöltődésre szánt időt a fürdőkben.

A közös élmény a legszebb ajándék

Hazánk a kiapadhatatlan kincsek forrása, így nem csoda, ha valaki egyszer megtapasztalja a természetes feltöltődés élményét, szeretné azt megosztani a szeretteivel is. Éppen ezért sokan döntenek úgy: idén karácsonykor élményt ajándékoznak a családjuknak. A Széchenyi Pihenőkártya az őszi-téli időszakban is nagyszerű lehetőség a kikapcsolódni vágyóknak, élményeket keresőknek, legyen szó akár gyógyfürdőzésről vagy wellness-szolgáltatásokról, hiszen segítségével akár a fürdőbelépő, akár a teljes hétvégére szóló családi feltöltődés is könnyedén megvásárolható.

A szeretteinkkel, családtagjainkkal átélt feltöltődés a legjobb ajándék mindenki számára, ehhez pedig megannyi lehetőséget biztosít a páratlan adottságokkal rendelkező hazai fürdőhelyek széles tárháza. Töltse az év végét kipihenten valamely jótékony hatású gyógyfürdőben az önnek legfontosabbakkal együtt!

Indulj el és hagyd, hogy minden út egy újabb csodához vezessen! További inspirációért látogass el a csodasmagyarorszag.hu weboldalra.

Tématámogatás. Készült a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak