Utazás

Mi az áthaladás sorrendje a kereszteződésben? Az emberek 80%-a elvérzik ezen a roppant egyszerű KRESZ-teszten - te boldogulsz vele?

Egy gyalogos, egy biciklis és egy autós: mi az áthaladás pontos sorrendje?

Ne rohanj fejjel a falnak!

Most következő KRESZ-tesztünket talán még azoknak is sikerül könnyűszerrel teljesítenie, akik sosem ültek autó volánja mögött. Talán éppen azért haladja meg az átlagot a rossz válaszok száma, mert a feladvány túlontúl könnyű - a játékosok többségének így aztán meg sem fordul a fejében, hogy alaposan átgondolja a válaszát, mielőtt tippelne. Reméljük, te nem fogod elkövetni ezt a szarvashibát. Akárhogy is, induljon a megmérettetés! Lapozd fel galériánkat, és azonnal kezdődhet is a móka!

Hagyjuk most figyelmen kívül az ábra alján látható kérdést, és figyeljünk az összes áthaladóra: mi a pontos sorrend?
Kattints a további képekért!

Bár a feladványt könnyedén abszolválhatja egy friss jogsit lobogtató, csekély tapasztalattal rendelkező újonc is, a rejtvény sokszor még a tapasztalt sofőrökön is kifog. Te megbirkózol a feladattal?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!