Utazás

Senki nem jön rá, melyik mesés európai város van a képen, pedig mindenki ismeri

Újabb képrejtvény következik, mely alkalmat ad arra, hogy megcsillogtasd földrajztudásod.

Egy nem is annyira messzi európai országban

Szerencsére a nyár még nem lobbant el, augusztus első felében járunk, ez pedig általában az egzotikus, messzi-messzi vidékek, a nyüzsgő európai nagyvárosok, a kellemes tengerparti nyaralások időszaka. Még ha egész évben is húztuk az igát, ilyenkor szakítunk magunknak egy kis időt arra, hogy feltöltődjünk egy napfényben fürdő, idillikus üdülőhelyen. Az elmúlt másfél év után úgy kell mindannyiunknak a lelki méregtelenítés, akár egy falat kenyér. Nem csoda, ha most újra egy olyan képrejtvénnyel jelentkezünk, melyben egy felejthetetlen európai nagyvárost kell megnevezned. Felejthetetlen, hiszen a turisták nagy favoritja - bizony, még ilyenkor, a koronavírus-járvány kellős közepén is. Nos, rájössz, hogy melyik városról van szó? Azt javasoljuk, hogy lassan, precízen futtasd végig a tekinteted a fotón, ne hamarkodj el semmit, próbáld meg előkapni kissé talán berozsdásodott földrajztudásod, és ha nem jut eszedbe egyetlen bombabiztos tipp sem, még mindig ott van a szerencse, amire támaszkodhatsz.

Melyik európai várost látod a képen?

Fotó: 123rf

Ha tippeltél, lapozz, tudd meg, helyes-e a válaszod!

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.