Utazás

Sínek közé szorult egy kerekesszékes férfi, az utolsó pillanatban mentették ki a vonat elől - Videó

Bruce Willist és Jason Statham-et megszégyenítő fürgeséggel és bátorsággal sikerült kihúzni a csávából a bajba jutott utast.

Mindig számíthatunk rájuk

Úgy látszik, augusztus a lenyűgözően bátor hétköznapi hősök "szezonja". Csak az őszinte csodálat hangján szólhatunk rólunk, hiszen ők azok, akik minden tömegközlekedési eszközön ott zötykölődnek köztünk, és az egyik pillanatban csupán úgy érezzük, egy-egy arcot látunk a szürke, fásult tömegben - a ragacsos, fülledt nyár kellős közepén -, a másik pillanatban viszont, amikor már az életünk a tét, és megmentenek bennünket, egészen új fénytörésben látjuk őket.

Ez a nyár különösen mozgalmasnak bizonyult ebből a szempontból, hiszen nemrég számoltunk be róla, hogy egy budapesti buszon hirtelen lett rosszul egy 72 éves hölgy, és néhány tinédzserkorú utas sietett a segítségére. Megállították a járatot, majd - a mentők értesítését követően - maguk kezdtek bele a nő újraélesztésébe. Áldozatos, bátor közbelépésükkel megmentették az életét.

Most egy nagyon hasonló történet borzolta a kedélyeket, a helyszín azonban Budapest helyett egy másik világváros, New York. Egy tolószékes férfi szorult a vonatsínek közé, ráadásul épp akkor, amikor már vészesen közeledett a következő szerelvény. Izzasztó helyzet, mely még Bruce Willisnek vagy Jason Stathamnek is feladta volna a leckét.

Fotó: 123rf

Lapozz a történet részleteiért!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok