Lifestyle

Tinik élesztettek újra egy idős nőt egy budapesti buszon, s ezáltal megmentették az életét

A közösségi médiában most mindenki az ifjú hősöket ünnepli.

Korai volna leírni a tizenéveseket

Mindenkinek baltával faragott véleménye van a mai fiatalságról. Sokan azt vallják, hogy a mai tizen- és huszonéveseket már csak az Instagram, az okoseszközök és a virtuális valóság érdekli, hogy tiszteletlenek és neveletlenek, hogy semmiféle erkölcsi mércéhez nem tartják magukat, és hogy természetesen majd ők sem lesznek képesek arra, hogy utódaik felé közvetítsék azokat az értékeket, melyeket még felmenőiktől kaptak. A közösségi média térnyerése, a digitalizáció és az interperszonális kapcsolatok elsekélyesedése valóban óriási fenyegetést jelent a legfiatalabb nemzedékek tekintetében, de ennyire talán mégsem vészes a helyzet. Aki egy egész nemzedéket ír le a fenti problémák miatt, az bizony durván általánosít.

Most következő történetünk is gyönyörűen példázza, hogy élnek köztünk felelősségteljes, bátor és önzetlen tinik is, akik akár az idősebbeket is képesek leiskolázni, ha különleges, átlagon felüli léleknívójukat bizonyítaniuk is kell. Szívhez szóló és megrendítő igaz történet következik Budapest sűrűjéből.

Generációk találkozása a buszon

Fotó: 123rf

Lapozz a sztoriért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.