Utazás

Kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Budapesten, drámai pillanatokat éltek át az utasok

A repülőgép Marosvásárhelyre tartott, de - egy máig nem tisztázott, ám vélhetően a hajtóműhöz kapcsolódó probléma miatt - visszafordult a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felé.

Rázós pillanatok

Kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - számolt be róla a Blikk a spabook.net cikke alapján. Az utasok elmondása szerint egy hajtóműhöz kapcsolódó technikai probléma vezethetett az incidenshez. Az esetről a jármű fedélzetén tartózkodó utasok számoltak be különbözö közösségi médiás platformokon. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

"Hölgyeim és Uraim itt a kapitány beszél. Sajnos egy igen kis technikai probléma miatt vissza kell fordulnunk Budapestre, mivel a célállomásunkon, Marosvásárhelyen nincsen szerelő és így ott ragadnánk. Maga a probléma egyébként nem jelentős, de muszáj visszatérnünk miatta Budapestre, körülbelül 15 perc múlva fogunk leszállni és miután leszálltunk, majd tájékoztatom Önöket a továbbiakról. Addig is szíves elnézésüket és megértésüket köszönjük" - tájékoztatta az utasokat a kapitány.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Utazás
Sztárok
Samy Nacerit a Taxi-filmek tették világhírűvé, de ezt nem tudta igazán jól kihasználni. Sok botrányon van túl, ami azért meg is látszik rajta.
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...