Utazás

Élvezd ki a napsütést, amíg lehet, mert olyan júniusunk lesz, amilyet még nem láttál: az egész hónap folyamán tombolni fog az ítéletidő

Az év hatodik hónapja ugyanolyan szélsőséges, rapszodikus és kiszámíthatatlan lesz, mint amilyen az április és a május is volt.

Idén nincs fék a meteorológiai hullámvasúton

Mind áprilisban, mind pedig májusban seregnyi kellemetlen meglepetéssel szolgált számunkra az időjárás. Most, hogy már végre tényleg a nyár kapujában állunk, teljes joggal várnánk, hogy ránk köszönt a zavartalan, idilli strandidő. A hosszabb távú előrejelzések alapján azonban aggasztó kép rajzolódik ki előttünk: sajnos minden jel arra mutat, hogy a meteorológiai hullámvasúton idén tényleg nincs fék: júniusban is keveset fogjuk majd látni a napot, és gyakorlatilag egyetlen nyugodt 24 óránk sem lesz majd az esztendő hatodik hónapjában. És hogy miért nem? Lapozd fel galériánkat: azonnal elmondjuk!

Noha péntektől kissé szárazabbá válik az idő, hétfőtől már csapadékos időjárás érkezik felénk délnyugat felől - nyilatkozta a 24.hu-nak Molnár László, a Kiderül.hu meteorológusa. A népi megfigyelés szerint, ha ezen a napon eső esik, akkor a következő 40 napon is "nyitva maradnak az ég csatornái". Nos, úgy tűnik, most is ez a helyzet.
Kattints a további képekért!

Egy nemzedék múlva láthatatlanná válhat az összes csillag az égbolton, leszámítva a legfényesebbeket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.