Júliusi programajánló: A legjobb vidéki és fővárosi programok júliusi hétvégékre

Júliusban is jobbnál jobb programokkal készültünk nektek. Válogathattok a borkóstolók, a gourmet fesztiválok, vagy éppen izgalmas csatajelenetek közül, hogy a nyár egyik legjobb hónapját maximálisan kiélvezhessétek.

St. Andrea Borászat délutánja a Wine&Skybarban

Július első napján a St. Andrea Borászat huszadik születésnapja alkalmából friss és üde St. Andrea tételeket ajánl vendégeinek a Wine&Skybar. A délután házigazdája ifj. Lőrincz György. A programra 15 és 18 óra között várják a vendégeket, akik megkóstolhatják a legfinomabb St. Andrea borokat, valamint a gasztronómiai különlegességeket is, mint például osztriga, kecskesajt és angus marha.

Júliusi Borteátrum: Verselés, zene és stand up

Július 8-án, péntek délután akár egyből munkából érdemes Etyekre indulni, hiszen Fantasztikus pénteki hangulattal vár minden érdeklődőt a Júliusi Borteátrum. Már 14 órakor nyitnak a pinceajtók és verssel, zenével, stand-uppal telnek meg a helyi színpadok. Ha szeretnénk egy kicsit bepillantani a kulisszák mögé, akkor egy vezetett kóstolóval egybekötött pincetúrán is részt vehetünk. Az estét pedig biztosan senki nem fogja kihagyni, hiszen este 8 órától 11-ig a Sunset Party keretein belül vérpezsdítő zenékkel és varázslatos szőlős környezetben várhatjuk a naplementét.

A programok folytatódnak a következő oldalon

Oldalak