Utazás

Hogy lehet ez? 35 éve zuhant le, majd ismét feltűnt a radaron a szellemrepülő

1985-ban zuhant le a japán repülőgép, a tragédia akkor az egész világot megrázta. Most rendkívül furcsa jelenségre lettek figyelmesek a szakemberek.

Kollektív trauma

Máig elevenen él a kollektív emlékezetben a JL132-as kódjelű japán repülőgép tragédiája: a fedélzetén 520 utas tartózkodott, amikor 1985-ben, 35 évvel ezelőtt lezuhant. Az utasok hozzátartozóit nem csupán akkor érintette óriási sokként a borzasztó esemény: sokan máig a válaszokat keresik, ugyanis nem fér a fejükbe, hogyan, milyen körülmények között zuhanhatott le a járat. Most azonban egy újabb rejtélyt kell felgöngyölíteniük a szakembereknek, mely bizonyos szempontból még megdöbbentőbb, mint a hajdani tragédia.

Lapozz, mutatjuk a részleteket!

Oldalak

Utazás
Utazás
Úgy tűnik, havazni fog Mikulás napján, ám korántsem biztos, hogy ettől mindenki el lesz ragadtatva.
Home&Design
A szakemberek nem javasolják, hogy télen a lakásban teregess, ez ugyanis nemcsak penészesedéshez, de nem várt egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi ex-hercegnét. A végeredmény megosztó lett.