Utazás

Ilyen időjárás lesz karácsonykor: nem olyan, mint amire számítottál

Kiszámíthatatlanná vált az időjárás. Mutatjuk az ünnepi előrejelzést!

Szenteste napja

Szerdán erősen felhős, illetve borult lesz az ég. Délelőtt főleg északon, északkeleten várható szórványosan szitálás, kisebb eső, délutántól egyre többfelé elered az eső, záporeső. Éjfélig elsősorban az ország déli felén jelentősebb mennyiségű csapadék hullhat. A déli, délnyugati szelet elsősorban a Dél-Dunántúlon kísérhetik élénk lökések. Délutántól a szél nyugatira, északnyugatira fordul és főleg a Dunántúlon több helyütt megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 16 fok között várható, északkeleten lesz a hidegebb, délnyugaton az enyhébb idő. Karácsony első napján van egy kis halvány esély a havazásra, lapozd fel galériánkat az ünnepi előrejelzésért!

December 25. - Erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd késő délután, este északon elkezdődhet a felhőzet szakadozása. Délelőttig az ország déli felén még többfelé valószínű eső, majd ott is inkább már csak helyenként alakul záporeső. A hegyekben egy-egy hózápor előfordulhat. Az északnyugati, északi szelet a Dunántúlon kisebb körzetekben viharos lökések is kísérhetik, míg keleten erős széllökések sem lesznek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF.com Forrás: met.hu

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.