Utazás

Így üsd el az időt, ha unalmas a repülőút! – Észre sem veszed majd, hogy megérkeztél

Személyes tapasztalat alapján állíthatjuk, hogy a nyaralás egyik legidegesítőbb része sokak számára maga az utazás – főleg fapados járatokon. A digitális kütyük világában ma már szinte kínzásnak számít, ha 1 óránál többet kell eltöltenünk internet nélkül, nem beszélve a repülőtéri herce-hurcáról, amíg végre beszállhatunk a gépbe. Ha már előre unod az egész utat, íme néhány tipp, amivel elütheted az időt.

Készítsd fel az eszközeidet a WIFI hiányára

Ha telefonnal, vagy tablettel utazol és van Netflix, HBO Max vagy egyéb stream csatornán előfizetésed, akkor nem árt már az indulás előtt letölteni pár filmet, vagy részt a kedvenc sorozatodból, hogy ezeket offline is tudd nézni. Hidd el, nem jó ötlet ezzel az utolsó pillanatig várni, mert nincs rosszabb annál, mint amikor ez csak félig sikerül és a legjobb rész közepén leáll a műsor. Ha inkább a laptopra esküszöl, akkor pedig tegyél fel néhány filmet a gépedre már az utazás előtt és természetesen ne felejtsd el 100%-osan feltölteni az eszközeidet!

Merülj el egy jó történetben

Ha nem akarsz filmezni, akkor egy 2 órás repülőút tökéletes alkalom lehet arra, hogy egy kicsit tudatosan elszakadj az okos eszközeidtől és végre elővedd a könyvet, amit már hónapok óta tárolsz az éjjeli szekrényeden, de valahogy sosem volt időd belekezdeni. Rá fogsz jönni, hogy már el is felejtetted milyen jó dolog az olvasás és mennyire ki tud kapcsolni.

Zárd ki a világot és merülj mély álomba

Vannak olyan – irigylésre méltó utasok –, akik képesek a felszállás kezdetétől egészen a végéig átaludni az egész utat szinte bármilyen pozitúrában. Nekik már nem kellenek extra trükkök, de ha te az a típus vagy, akinek kényelmetlen ülve és háttérzaj mellett aludni, akkor szerezz be egy füldugót és egy puha nyakpárnát, de ne a felfújható változatban. Tudjuk, hogy általában a bőröndök már így is tele vannak, de néha megéri helyet csinálni neki a kényelmed érdekében.

Érdekel még 2 tipp? Lapozz a következő oldalra

alvás repülőn utazás

Oldalak

Utazás
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.