Utazás

Egy titokzatos időutazó lidérces jóslata: még ebben a hónapban kapcsolatba lépnek velünk a földönkívüliek

A rejtélyes jós a TikTok felületén tette közzé különös hangvételű bejegyzéseit, amelyek rögtön megragadták a közönség figyelmét.

Három félelmetes jóslat

Egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a TikTok nevű videómegosztó platformon a TimeTraveller3000 nevű, önmagát időutazóként aposztrofáló felhasználó. A férfi látogatottsága már az egymilliós határt is átlépte, a (közel)jövőre vonatkozó jóslatai pedig őszintén megdöbbentik követőtáborát. Állítása szerint 3000-ből tért vissza a mi korunkba, hogy elmondja nekünk, mikor fognak kapcsolatba lépni velünk a földönkívüliek - számolt be róla a Mirror. Ha hinni lehet a miszteriózus "időkalandornak", akkor az UFO-k még ebben a hónapban meglátogatnak bennünket. A szóban forgó videóban - ami néhány pillanat alatt több tízezres nézettséget generált - TimeTraveller3000 elárulja, hogy az amerikai haditengerészet fog interaktálni az idegenekkel, akik az óceánban emelkednek majd elő.

Azonban nem ez a nagy népszerűségű felhasználó egyetlen érdekes jóslata. Arról is beszámolt, hogy 2023 januárjában Donald Trump bejelenti: tényleg indulni fog a 2024-es elnökválasztáson.

Fotó: 123rf

Lapozz, ez még nem minden!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!